Wie ben ik

Ik ben Alie van der Wal – Steenbergen en ben in 2010 gestart met een massagepraktijk in Wapenveld, waar ik met veel plezier werk.

Aandacht en zorg staat hoog in het vaandel van de praktijk, zodat iedere cliënt zich kan ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

En met de opleiding sportmasseur en blessure en preventie, wellnessmasseur en aanverwante cursussen die ik de laatste jaren heb gevolgd, kan ik u verzekeren van een professionele en gedegen kennis.  In de praktijk kunt u dus terecht voor sport (NGS), ontspanningsmassage, zwangerschapmassage en Shantala baby massage. Maar ook voor Indiase hoofdmassage, stoelmassage, hotstonemassage, blessure/preventie en medical taping.

Door middel van een ontspanningsmassage kan ik u helpen om stress kwijt te raken, beter te slapen en weer in balans te komen. Tevens ben ik als masseur/verzorger werkzaam bij voetbalvereniging WZC te Wapenveld.

Aarzel niet en kijk gerust even rond op de website, wat Massagepraktijk Marian voor mogelijkheden te bieden heeft.