Welkom op de website van Massage&Coaching Marian

Ik ben Alie van der Wal – Steenbergen en ben in 2010 gestart met een massagepraktijk, waar ik met veel plezier en passie werk.

Aandacht en zorg staat hoog in het vaandel van de praktijk, zodat de cliënt  zich kan ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Met de kennis die ik door de jaren geleerd heb als sportmasseur, en door de opleidingen die ik gevolgd heb als kindercoach, wandelcoach, stresscounseling, hormoonfactor, rouw en verlies die ik de laatste jaren heb gevolgd, kan ik u verzekeren van een professionele en gedegen kennis om je te begeleiden naar wie jij wilt worden.

Aarzel niet en kijk gerust even rond op de website, wat voor mogelijkheden ik te bieden heb. Massage is aanraken – Massage is ontspanning Massage is weldadig – Massage is aandacht Massage is puur –  Massage is contact Massage is voor jou..